31 januar 2009

BOLHIN BOMBONČEK

No, pa mamo še en bombonček. Tokrat BOLHA objavlja bombonček, ki ga bo žrebala na svoj rojstni dan 17. 2. 2009. Vsem, ki smo in tistim, ki še bodo komentirale želim veliko sreče.

24 januar 2009

ABRAHAM

Zgleda, da bom letos naredila kar nekaj voščilnic za abrahama. Ta je namenjena sodelavki, ki v ponedeljek praznuje in jo bomo presenetile z voščilnico in darilnimi boni.


Tridelna osnova je iz 270g šeleshamerja na katerem je pohroščkan malo debelejši ovojni papir. Pohroščkan tekst sem osenčila z perl oljnimi pastelami, dodala dve rožici, ki sem ju pritrdila z mini razcepkami. Z razcepkami sem fiksirala obe polovici in ju prilepila na spodnji del čestitke z ozkim obojestranskim selotejpom. V sredino žepka sem dodala izsekan oval s številko 50 in embosirano s prahom. V žepek se zatakne tag čez katerega je na pavsu naprintan tekst, pod pavsom so embosirane vijuge. Na hrbtni strani taga so podpisi vseh sodelavk. Upam, da bo zadovoljna.

19 januar 2009

BM bombonček

BojaMoja je združila svoj rojstni dan in 17.000 obisk v bombonček ki ga bo žrebala v ponedeljek, 26. januarja 2009


09 januar 2009

TUDI JAZ SE DOBILA

BojaMoja me je uvrstila med bloge v katere pogleda. Hvala. No tako sem tudi sama izbrala 7 blogov v katere pogosto zaidem. Seveda jih ni samo 7, vendar so bili skoraj vsi ki jih imam med priljubljenimi že izbrani. Vrstni red je čisto naključni in nobeden od sedmih nima prednosti pred drugim, ker so vsi zanimivi.

Božični čas iz domače delavnice

Tako tukaj je mojih 7 pa ne se preveč jezit, ker sem prilepila cele linke samo povezav mi nikakor ne uspe narediti. Obljubim da se bom trudila in tudi to obvladala.
En lep pozdrav vsem, ki berete moj blog.
TULPIKA hvala sem popravila in sedaj tudi to obvladam ja res se ves čas učimo

07 januar 2009

ZA SREČO

Tale čestitka je narejena po naročilu za motoriste in vseh skupaj bo 13. Ko je čestitka izven kuverte je motor dvignjen in stoji na kolesih. Motiv motorja v obliki torte sem našla na stričku googlu in sliko "postarala". Podlago sem sprintala s canonove strani, osnova pa je iz stare zaloge, ki vztrajno kopni.


Ker pa vemo kako in kaj se dogaja z motoristi bo vsaki čestitki priložen tudi "angel sreče". Angel je odtisnjen s konorr prandell štampiljko in versa fine črnilom. Pobarvani so s perl vodenkami in plastificirani. Na hrbtni strani pa je odtis ANGELJ SREČE
02 januar 2009

ZA ABRAHAMA

Prva to leto je za znanca, ki praznuje abrahama. Uporabila sem že nahroščkan papir, katerega sem po reljefu posula z embosing copper prahom in prilepila na osnovo, kateri sem naredila luknjice da se obe polovici lahko zvežeta. na vsako polovico sem dodala s hroščkom izsekani obliki in jih po robovih posula s prahom in prilepila s 3D blazinicami.
in še notranjost