31 julij 2010

POROČNA

Že kar nekaj časa je odkar me je sodelavka prosila za poročno čestitko, ki pa ne sme biti tako lepa kot jo je dobila ona. Nastala je ta čestitka.
prostor za tekst
zaprta in zavezana (na tej sliki so barve prave)
pripadajoča embalaža
ki se jo zaveže
Barve, razen na eni sliki niso take kot bi morale biti

30 julij 2010

ZAPESTNICA

Tako pa še obljubljena slika zapestnice

29 julij 2010

ZASTRUPLJENA

Včeraj smo imele perl popoldan. Aknela je nama z Namo pokazala, kako šiva perlice in kako nastanejo njene čudovite mojstrovine. Po prijetnem in ustvarjalnem dnevu pa nama je dala perlice s katerimi naj vadiva šivanje v Peyote tehniki.
Tako je nastal moj prvi trikotnik, ki sem ga tudi sešila

Potem pa sem se lotila še zapestnice CRYSTAL BANGLES. Po nekaj vrsticah sem ugotovila da mi nekaj ne štima in sem vse podrla ter načrt malo prilagodila. Potem pa mi je zmanjkalo laksa in sem zaključila.

Sedaj bom dodala laks in nadaljevala. Paso doble zapestnico pa sem že delala in tudi pokazala. Tako tukaj se začne moja zastrupitev s perlicami. In jutri je treba po miyuki perlice saj naj bi bile vse enako velike. ALENKA hvala

27 julij 2010

NISEM POČIVALA

Že kar nekaj časa je,odkar sem pokazala kaj ustvarjam. Ker je za fimo pretoplo sem se preusmerila v perle (hvala ALENKA).
Nastale so zalestnice na memiry-ju




doma narejen žičkan svederček

in ena šivana s perlami.
Nastale so tudi verižice katere sem samo še sestavila, saj so bili elementi iz fima že zdavnaj narejeni





Za konec pa še obdelana lesena škatlja in njena vsebina

21 julij 2010

NOVO OZADJE

Ker, so me na blogu prijazno obvestili. da bo moje ozadje v petek izbrisano sem si ga zamenjala. Nisem še čisto zadovoljna, ampak počasi bom vse uredila.

10 julij 2010

ELVIS

Minilo je že skoraj mesec dni, odkar sva si z Alenko ogledali razstavo Elvisa Presley-ja. Ko sva se sprehajali od predmeta do predmeta naju je ves čas spremljala njegova glasba in sva bili vedno bolj zadovoljni da sva se odločili za ogled. Tu pa je nekaj fotk:
matrica LP plošče
njegova vojaška obleka
obleka za koncerte
pas
kitara
trzalica z začetnicami
in seveda obvezna fotka pred njegovim CADILLAC-om

80 let

Že pred časom mi je mami povedala, da potrebuje čestitko za 80 let. Seveda sem na to pozabila in ko me je ta teden vprašala sem rekla da delam na tem. Hitro sem začela z delom in nastala je ta čestitka.

to pa so detalji čestitke