04 februar 2009

SPET SEM USTVARJALA

Tako končno mi je uspelo spraviti na računalnik slike zadnjih čestitk. Letos je res leto okroglih praznovanj in tako sta nastali dve za 50 let in ena za pol manj. Prvi dve sta delani na 270g papir pohroščkani in z izsekani detajli. Prva je namenjena moškemu druga pa ženski.

Tole pa je z malo zamude dobila sodelavka, ki pa jo je bila zelo vesela. Tilda je pobarvana s tria markerji in okrašena s sakurinim svetlečim pisalom. Podlaga je pohroščkan papir na katerega sem dodala rožice, ki sem jih dobila v bombončku. Vizitka pa je iz stare zaloge (lidel ali hofer) na spodnji del sem poštempljala z rožicami, ki sem jih pobarvala z metalnimi gel pisli, na sredino pa sem prilepila kamenčke. Na zgornjem delu vizitke pa ni smela manjkati številka, ki jo je praznovala.

7 komentarji:

bolha pravi ...

Lepe čestitke. Sploh pri prvih dveh mi je všeč pohroščkan papir. Kaj zaena barva je to? Bakrena?
Lp, Nataša.

kreal pravi ...

a misliš tiste trikotne pohroščkana dele

Alenka pravi ...

Lepe čestitke, tile pohroščkani papirji prav pašejo na tako obliko voščilnice. So sami tako lepi , da jih je škoda skrivat in prekrivat s čem.
Lp

Sultana pravi ...

Čudovito. Posebej pri prvi mi je všeč mešanica pohroščkanega papirja s pisavo- da tak starinski izgled, ki pa ga umiriš s ful lepo sijočo bakreno barvo, res prelepa kombinacija.

polonap pravi ...

se vidi, da se bliža pomlad.
ali pa se vidi, da pogrešamo pomlad.

povsod vidim zeleno...

Ljubko.

DODO pravi ...

Zelo lepa vošila. Tudi mene zanima kaj za en pair je to - ta z pisavo- bakren. Pa tudi besedilo na voščilnici je zanimivo. Kaj zaupaš celo, ker se slabo vidi.
Aja, pa še na moj blog poglej. Sem delila domače naloge.

Cebelica pravi ...

Že en čas občudujem tole tvojo čestitko, ki mi deluje tako primerna za abrahama-tako zrela je.

Na mojem blogu pa te čaka igrica.