08 marec 2009

SREČANJE LOGATEC

Kot sem že v prejšnji objavi napisala smo včeraj imele otočanke srečanje v Logatcu, obenem pa tudi tretji rojstni dan našega otočka. Imele smo se res fantastično in vse pohvale organizatorkam FIKUS in SNEŽINKI da sta srečanje izpeljali brezhibno in nas vse presenetile z delavnico presenečenja. Ja Lea iz Memories-a nam je pokazala kako izdelati origami škatlico in knjigico pa da neboste mislile da je to kakšna posebna umetnost.
Najprej pa vam pokažem mačka v žaklju, ki je bil na temo cvetoči obesek za ključe.

Takole pa je bilo vse skupaj zapakirano.Potem pa sem pripravila še darilca za organizatorki. Obe sta dobili popolnoma enako darilo. Škatljico obdelano s prtički v kateri pa je bilo nekaj mojih fimo klobas in dodatkov za nakit pa seveda tudi majhna čestitka, ki pa na žalost ni slikana.
Ker pa sem morala obnoviti znanje, ki ga je včeraj z nami delila Lea sem danes naredila škatlico in knjigico za darilo ob današnjem prazniku malo sem jo okrasila in seveda dodala svojo štampiljko.

Mislim da sem bila kar poslušna učenka. Kaj pa mislite ve??

6 komentarji:

Anja pravi ...

Danes pa na vseh blogih berem poročila o včerajšnjem srečanju :))
Krasne stvari si izdelala za srečanje, škatlica je pa sploh super :))

bolha pravi ...

Tisti cvetoči obesek je pa dobila moja mama. :) Je krasen Kreal. Se ti zahvaljujem v njenem imenu. Pa piramida škatlica je zakon.
Lp, Nataša.

kreal pravi ...

hvala obema Bolha malenkost in upam da bo obesek služil tvoji mami

Snežinka pravi ...

evo še mene, hvala za darilce. obesek za ključe je pa fenomenalen.

Suzy pravi ...

Poslušna učenka, ja. Pa pridna, ker si takoj ponavljala snov. Lepa škatlica. In vse ostalo tudi. Sem tiste tvoje piramidaste mojstrovine že občudovala na srečanju :)

Maja pravi ...

Kako čudovite stvari si pripravila! Kače bi pa rada še od blizu videla!