29 november 2010

ZASLUŽEN ODHOD........

Že sam naslov pove, da si je nekdo zaslužil odhod na novo delavno mesto "upokojenke".

Sodelavka se je poslovila in tako sem ji naredila to čestitko. Sem morala pohiteti saj sem v torek dobola domačo nalogo, ki pa je morala biti gotova v četrtek dopoldne.Težko je delati čestitko, ko si popolnoma brez idej in pod pritiskom, da mora biti gotovo.
Nastala je ta čestitka.

28 november 2010

BOMBONČEK

Na blogu TAKO PREPROSTO IGRIVO, USTVARJALNO... katerega lastnica je Helena, je objavljen bombonček, ki bo izžreban na božič. Poglejte in, če želite sodelujte.

ŠTRIKANJE- DN.no.4

Pa naj predstavim še moje "štrikanje". Kot ponavadi sem se tudi tisti četrtek veselila prčkalnice in se po službi odpravila po Aknelo. Med potjo sem se spomnila, da sem v službi pozabila fotoaparat, in ker sem ga potrebovala sem se odločila da parkiram pri Akneli in ga grem iskat peš. In GROZA na parkirišču sem karambolirala z mamo deklice, ki sem jo pred leti imela v vrtcu. Takoj, ko sva uredili zadevo sem poklicala Aknelo in sva se odpravili najprej do službe potem pa na prčkalnico. Na prčkalnici smo "štrikale" in sploh je bilo prijetno, čeprav sem ves večer bila rahlo odsotna. Naštrikala sem dve kapi, ki sem jih spremenila v magnetke za hladilnik.

Da pa magnetka nebi samevala, sem napisala pismo božičku in ga pritrdila s kapicami. Same pa ocenite rezultat kaligrafskega tečaja v naši knjižnici.

16 november 2010

DOMAČA NALOGA no.3

Kar nekaj časa je trajalo da sem sestavila to verižico, saj ideja kar ni in ni prišla na plano. Meni je všeč saj so tudi to moje barve.
Komplet z uhani

malo bližje

in še ozadje